Teller et løp hvis det er laget på samme spill som det tredje ut?
Aaron
2012-09-22 02:05:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Under hvilke forhold kan et løp bli scoret på et spill som resulterer i en 3. utgang for laget? Jeg var under inntrykk av at hvis det kommer en 3. plass, er alle løp som kanskje hadde scoret før tiden i løpet av at-bat ugyldige, men tilsynelatende er det mer enn det.

mulig duplikat av [Teller et løp hvis det er laget etter en uforcert ut?] (http://sports.stackexchange.com/questions/9121/does-a-run-count-if-its-made-after-an- unforced-out)
Hmm, @TomAu Jeg tror dette spørsmålet sannsynligvis er bedre enn det.
@Joe: Så skal vi gjøre den andre til en duplikat og "kollapse" den ene (og min) til denne?
Det var det jeg gjorde med den andre, ja. Jeg tror din peker på det som er bra - hvis A-> B-> C hvis jeg husker ordentlig, vil SE riktig flytte A-> C.
Tre svar:
user527
2012-09-22 02:24:43 UTC

Hvis den tredje ut er resultatet av en utkjøring (eksempel: baser lastet, batter treffer til tredje baseman, tredje baseman trer på tredje base før løper når), vil da løpet fra tredje base ikke telle.

Hvis den tredje ut er resultatet av skyting for ekstra baser (eksempel: baser lastet, røren treffer forbi tredje baseman, røren når først og går for andre, venstre feltman kaster til andre baseman som merker ut røren før når han 2. base), vil alle løp som blir scoret (gitt løperen har kommet hjem før røren ble merket ut) telle når røren nådde første base.

Hvis den tredje ut er resultatet av tagging opp (eksempel: løper på 1. og 3., batter treffer offerfly, utespiller tar ballen for ut, løper på 3. når hjem, løper på 1. går for andre, men blir merket ut), så vil løpet fra 3. base telle fordi ut på 2. var ikke en uttvinging bare hvis løperen fra 3. base berører hjemmeplaten før ut på 2. er laget.

Regel 4.09 av MLBs offisielle baseballregler fra 2012 sier:

4.09 HVORDAN ET TEAM SKÅR.

(a) Ett løp skal scorer hver gang en løper lovlig går videre til og berører første, andre, tredje og hjemmebase før tre menn blir satt ut for å avslutte omgangen.

UNNTAK: Et løp blir ikke scoret hvis løperen går videre til hjemmebase under et spill der tredje ut blir gjort.

(1) av batterløperen før han berører første base;

(2) av at noen løpere blir tvunget ut; eller

(3) av en tidligere løper som blir erklært fordi han ikke rørte ved en av basene.

Tom Au
2013-09-17 05:12:25 UTC

I utgangspunktet registreres løpeturen bare hvis alle løperne i utgangspunktet var "trygge". Det vil si at en røre kom seg til første base (trygg) mens løperen på tredje kom hjem, så ble røren tagget ut og prøvde på andre base.

Eller det ble spilt inn en flueball for den andre ut. Alle grunnløpere (ikke teller hiteren) var trygge i utgangspunktet. Den tredje baseløperen tagget og kom hjem. En første baseløper ble merket opp og ble merket ut i andre.

Den siste utgangen må ha vært gjennom et frivillig spill av løperen, ikke en tvunget ut.

Joe
2014-10-24 20:07:06 UTC

En enkel måte å tenke på dette er å vurdere en "Force out" som betyr at røren ikke nådde første base trygt (og merk deg at en force out i ditt batting gjennomsnitt teller som en out). Da er dette enkelt: løp kan score hvis

• Røren når trygt til første base
  • Det er ikke tre outs i øyeblikket løpet løper .

For at en røre skal nå første base trygt, må alle andre løpere også gå videre til neste base. Hvorfor? Hvis de ikke når neste base, vil de måtte trekke seg tilbake til basen de var på - på hvilket tidspunkt smeten ville bli kalt ut (når to spillere okkuperer en base samtidig, løper etterfølgende er utelukket). Så en force out er virkelig en måte å utvide dette konseptet på.

http://sports.stackexchange.com/questions/8497/is-a-base-runner-out-if-he-back-pedals-to-first-base-to-avoid-a-tag-in-a- dobbelt? rq = 1 ser ut til å være et unntak. Løpere på første og tredje, en ut. Batter-runner blir tvunget ut først, løper fra tredje berøring hjem, så blir løper fra første tagget ut. Når jeg leser, teller løpeturen selv om røren ikke nådde først.
@NateEldredge Den tredje ut var ikke en styrke, der. Poenget med min første setning er at du kan oversette * force outs * til batter / løper når først trygt; når det er utenfor bordet, betyr det ikke noe.

Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.